Termeni și condiții

Bine ati venit!  Site-ul www.cuisine-solutions.ro , proprietatea SC CHEF SOLEDAD SRL  numit in continuare CUISINE SOLUTIONS furnizeaza servicii afectate de termeni, instiintari si conditii definite prin acest Acord . Suplimentar, cei ce aleg sa foloseasca serviciile noastre sunt supusi regulilor, politicilor, termenilor si conditiilor aplicabile acestor servicii, acestea fiind incorporate in Acord. CUISINE SOLUTIONS isi rezerva dreptul de a schimba prevederile acestui Acord in orice moment. Accesarea, navigarea sau folosirea in orice mod acestui site indica acordul pentru toate prevederile Acordului, deci va rugam sa cititi acest Acord cu atentie inainte de a proceda.

Folosirea site-ului www.cuisine-solutions.ro

Reproducerea, distribuirea, afisarea, vanzarea, inchirierea, trasmiterea, crearea de lucrari derivative prin traducerea, modificarea, inversarea, dezasamblarea, sumarizarea sau exploatarea acestui Site sau in orice proportie a lui este interzisa cu exceptia obtinerii unei permisiuni scrise.
Cuisine Solutions permite printarea, copierea, descarcarea sau depozitarea temporara a unor extrase de pe site pentru informarea personala a Clientului. Sunt interzise orice folosire in scopuri comerciale a informatiilor furnizate pe Site si folosirea acestui Site in beneficiul altei companii cu exceptia primirii unei acord scris din partea CUISINE SOLUTIONS isi rezerva dreptul de a refuza serviciile site-ului, de a sterge conturi de client si/sau a anula comenzi, acestea fiind facute la discretia proprietarului, incluzand, dar fara sa se limiteze, situatia in care consideram ca actiunile unui client incalca legea, Acordul, sau contravin Politicilor companiei.
Pentru accesarea si folosirea unei parti a Site-ului, CUISINE SOLUTIONS poate furniza un Cont de client si o parola. De fiecare data cand folositi contul sau parola va va fi acordat acces sa folositi site-ul in conformitate cu prevederile Acordului si nu avem nici o obligatie in a verifica autorizarea sau sursa oricarui acces sau folosire a Site-ului. Clientul este singurul raspunzator pentru accesul si folosirea site-ului folosind parola si contul sau de catre el insusi sau oricine altcineva fie ca are sau nu are autorizarea clientului. Aceasta raspundere a clientului include, fara a se limita, toate comunicarile si obligatiile (incluzand fara limitare pe cele financiare) ca urmare a accesarii sau folosirii site-ului. Clientul este singurul raspunzator pentru protejarea si confidentialitatea parolei si contului de client furnizat. Clientul va notifica imediat Cuisine Solutions cu privire la orice folosire neautorizata a parolei sau contului de client si la orice actiune ce pune in pericol securitatea site-ului.

Politica de confidentialitate

Cuisine-Solutions.ro se angajeaza sa nu transmita datele utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia. Astfel, Furnizorul va retine datele utilizatorilor si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe cuisine-solutions.ro, privind procesarea si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite. Cuisine-solutions.ro poate notifica prin newsletter utilizatorii privind ofertele curente, informatii referitoare la Furnizor si poate trimite felicitari.
Utilizatorul va avea posibilitatea să modifice ulterior datele si adresa înregistrată și să filtreze mesajele pe care va dori să le primească în continuare din partea Furnizorului. Cuisine-solutions.ro nu promoveaza SPAM-ul, iar orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul cuisine-solutions.ro poate opta pentru eliminarea acesteia din baza noastra de date. De asemenea, daca un utilizator nu mai doreste sa primeasca newsletterul cuisine-solutions, se poate dezabona aici, sau utilizand linkul din footer-ul newsletterulului primit prin email.
Pentru sugestii si sesizari ne puteti contacta la adresa office@cuisine-solutions.ro

Opiniile si comentarile

Cu exceptia situatiilor mentionate pe Site sau in Acord, orice mesaj, postare pe Site si/sau catre CUISINE SOLUTIONS devine proprietatea exclusiva CUISINE SOLUTIONS, incluzand fara limitare intrebari, sugestii, aprecieri, comentarii, idei, tehnici, know-how sunt tratate ca fiind neconfidentiale si fara proprietar si avand titlu gratuit, nelimitat in timp sau ca locatie, irevocabil, transferabil in folosirea, publicarea, copierea, distribuirea, punerea in aplicare, crearea de lucrari derivative, adaptarea, modificarea, traducerea si orice alta actiune relativ la acestea.
Aditional drepturilor cu privire la Trimiteri, odata cu postarea comentariilor, recenziilor sau altui continut pe Site Clientul acorda CUISINE SOLUTIONS dreptul de folosire a numelui inscris in conexiune cu orice comentariu, recenzie sau alt continut. Clientul garanteaza ca respectivele comentarii, recenzii sau continut nu afecteaza sau incalca drepturile oricarui tert. Clientul nu va folosi o adresa de email falsa, nu va pretinde o alta identitate si nu va insela CUISINE SOLUTIONS sau tertiii cu privire la originea oricaror Trimiteri sau Continut. CUISINE SOLUTIONS poate, dar nu va fi obligata, sa scoata sau editeze orice Trimiteri (incluzand comentarii sau recenzii) pentru oricare motiv.

Dreptul de proprietate intelectuala si industriala

Denumirea si logo-ul sunt marci inregistrate. Intreg Continutul Site-ului, adica textele, desenele, grafica, butoanele, fisierele audio, video si/sau alt format si programarea apartin exclusiv Cuisine Solutions. Aranjarea, pozitionarea, impartirea, ansamblul elementelor parte a Continutului acestui Site apartin exclusive CUISINE SOLUTIONS . Acestea si Continutul sunt protejate de legea romana si legile internationale ale copyrightului. Cuisine-solutions.ro, si alte logouri, marci comerciale, slogane, nume comerciale sunt marci ale Cuisine Solutions, asociatilor sau partenerilor ei si folosirea acestora fara acord expres scris este prohibita. Este interzisa folosirea oricarei marci in oricare maniera care ar crea confuzie, discreditare, desconsiderare a Cuisine Solutions.
In cazul in care un Client considera ca Site-ul sau un Continut expediat prin orice mijloc de catre Cuisine Solutions, violeaza drepturile de copyright sau orice alte drepturi, acesta poate sa contacteze Cuisine Solutions conform datelor de contact, astfel incat Cuisine Solutions sa poata lua o decizie in cunostinta de cauza.

Raspundere si precizari juridice

Cuisine Solutions avertizeaza in mod expres asupra tuturor responsabilitatilor la prevederile prezentului Acord si a Termenilor Contractuali cu privire la la operarea acestui site si cu privire la orice actiune intreprinsa sau neintreprinsa bazata pe oricare din informatiile furnizate pe acest site sau prin intermediul acestuia. Cuisine Solutions si furnizorii mentionati in site, nu vor fi raspunzatori pentru daunele directe, indirecte, prejudicii si penalitati reiesite din utilizarea sau incapacitatea de utilizare a acestui site. Acest site poate contine erori, inadvertente, omisiuni, greseli si erori tipografice. Pozele produselor sunt informative si nu constituie obligatie contractuala. Raspunderea Cuisine Solutions pentru orice daune, prejudicii si penalitati, indiferent de fundamentarea actiunii, este limitata la valoarea sumelor primite in luna de la Client in luna ce preceda pretinsul act care ar naste raspunderea Cuisine Solutions.

Urmatoarele actiuni sau tentative de fraudare a Siteului Cuisine-Solutions vor determina punerea in miscare a cercetarii penale impotriva celor responsabili: de a accesa datele de orice tip ale altui Client prin folosirea unui cont sau prin orice alta metoda, de a altera sau altfel modifica continutul siteului sau Continutului expediat prin orice metoda de catre Cuisine Solutions catre Client, de a afecta performantele serverului/ serverelor pe care ruleaza site-ul, de a accesa sau a divulga oricarui tert care nu are autoritatea legala necesara, continutul expediat prin orice mijloc de catre Cuisine Solutions catre Client atunci cand acesta nu este destinatarul legitim al continutului.
Clientul este de acord ca orice incalcare sau tentativa de incalcare a acestui Acord este inadecvata si raspunde fata de Vanzator aditional fata de daunele legale, Vanzatorul indrituit sa primeasca de la respectivul Client toate sumele cu privire la tratarea incalcarii / tentativei de incalcare, inclusiv, fara limitare, cheltuielile cu avocatii.

Erori tipografice

In cazul in care considerati ca anumite informatii contin erori sau prezentarile sunt inexacte va rugam ne comunicati acest lucru la adresa office@cuisine-solutions.ro pentru a face corecturile necesare.
In ciuda eforturilor noastre ca toate preturile sa fie corecte poate exista un numar mic de produse ce au preturi gresite.  In situatia in care un produs este listat la un pret incorect sau avand informatii incorecte datorate fie unei greseli tipografice sau unor informatii gresite primite de la furnizorii nostrii, Cuisine Solutions are dreptul sa refuze sau sa anuleze orice comenzi plasate pentru produsul respectiv. Vanzatorul are dreptul sa refuze sau sa anuleze orice astfel de comenzi chiar in situatia in care acestea au fost deja achitate, Cuisine Solutions rambursand clientului in termen de o zi intreaga suma aferenta comenzii refuzate sau anulate.

Legea aplicabila – jurisdictia

Prezentul Acord este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre organizator si participantii la campanie se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.
Clientul este de acord ca indiferent de orice prevedere, orice pretentie sau cauza a actiunii ce ar izvori din aceasta , in legatura sau in conexiune cu Site-ul sau acest Acord trebuie sa fie introdusa in termen de un an de la nasterea cauzei, altfel fiind tardiva.

Politica de retur 

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, in termen de 14 zile de la denuntarea contractului. Se recomanda utlizarea aceluiasi serviciu de transport utilizat pentru receptionarea produselor.

SC CHEF SOLEDAD SRL va inapoia contravaloarea comenzii in cel mai scurt timp posibil de la primirea produsului returnat. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport.

Incheierea contractului are loc in momentul emiterii facturii fiscale si nu la lansarea comenzii sau emiterea confirmarii automate de primire a acesteia.

Definitia contractului de vanzare (art. 2, 5.): orice contract in temeiul caruia profesionistul transfera sau se angajeaza sa transfere proprietatea asupra unor produse catre consumator, iar consumatorul plateste sau se angajeaza sa plateasca pretul acestora, inclusiv orice contract care are drept obiect atat produse, cat si servicii.

Art. 12 mentioneaza ca exercitarea dreptului de retragere pune capat obligatiilor partilor contractuale.

Prevederile OUG 34/2014 se aplica doar consumatorului definit ca orice persoana fizica sau grup de persoane fizice constituite in asociatii asa cum sunt definite la art. 2 pct. 2 OG 21/1992 privind protectia consumatorilor, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare. (consumator – orice persoană fizică sau grup de persoane fizice constituite în asociaţii, care acţionează în scopuri din afara activităţii sale comerciale, industriale sau de producţie, artizanale ori liberale)

Unele produse sunt marcate cu un sigiliu aplicat de producator pe ambalaj. Acest sigiliu nu este prezent in mod obligatoriu, prezenta lui fiind specifica producatorului. Prezenta sigiliului nu este obligatorie pentru a demonstra ca produsul este exact in forma si conditiile in care a fost eliberat de catre producator. Deteriorarea sigiliului nu aduce nici o limitare dreptului de renuntare la contract.

Nu se accepta renuntarea la cumparare sau returnarea produselor pentru situatiile:

– Produse care nu sunt folosite conform destinatiei lor si care nu respecta specificatiile tehnice de functionare mentionate in manualele de utilizare.

– Invocarea de motive ce fac referire la caracteristicile produselor prezente in pagina produsului si de care consumatorul a luat la cunostinta.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate etc.

Retur de produse

Puteti solicita returul de produse in urmatoarele cazuri:

    • Produsul livrat nu corespunde specificatiilor din site. Puteti solicita returnarea acestuia pentru inlocuire sau rambursarea integrala a contravalorii (in cazul in care produsul nu mai este disponibil.
    • Produs nefunctional in primele 48 ore (2 zile lucratoare) de la receptie. In cazul in care produsul achizitionat a fost livrat nefunctional sau prezinta vicii de fabricatie, acesta va fi inlocuit cu un produs functional, in urma notificarii scrise sau prin prezentarea la sediu in termen de 48 de ore de la primirea produsului
    • Produs in colet deteriorat. Pentru produsele ale caror colete prezinta deteriorari vizibile la primirea prin curier, va recomandam sa refuzati receptia lor. Pentru dovezi, coletul poate fi fotografiat si se poate intocmi un proces verbal impreuna cu reprezentantul firmei de curierat in care sa fie mentionata starea coletului din momentul livrarii. Riscul de pierdere sau de deteriorare a produselor va este transferat integral in momentul in care intrati in posesia fizica a produsului. Orice reclamatie ulterioara nu va fi luata in considerare. In cazul in care se utilizeaza un transportator insarcinat de catre consumator, riscul este transferat in momentul livrarii produselor catre transportator.
    • Produse livrate gresit. In cazul in care s-a livrat alt produs decat cel comandat.

Costurile de retur pentru situatiile prezentate mai sus (nu si in cazul renuntarii la cumparare) cad in sarcina magazinului nostru. In toate situatiile de mai sus produsele trebuie returnate in starea in care au fost primite, in ambalajul original si insotite de toate accesoriile si documentele originale, in caz contrar returul nefiind acceptat. Deteriorarea produselor sau punerea intr-o stare de nevandabilitate duce la refuzarea returului.

Definitii

Site – siteul www.cuisine-solutions.ro
Client – orice persoana care acceseaza sau utilizeaza siteul cuisine-solutions.ro
Cont de client – facilitate de folosire a unor optiuni superioare ale siteului; faciliatate afectata de responsabilitati, limitari, obligatii in conformitate cu Termenii siteului
Continut – Textele, desenele, grafica, butoanele, fisierele audio, video si/sau alt format prezente pe Site si programarea
CUISINE SOLUTIONS – SC. Chef Soledad S.R.L.
Trimiteri – orice mesaj, postare pe Site si/sau catre Cuisine Solutions