Skip to content

Echipamente profesionale

Excelența utilajelor si accesoriilor profesionale este susținută de aparatura și accesoriile de calitate.

PRELUARE COMENZI TELEFONICE
Luni – Vineri: 9:00 – 17:00

Telefon: 0742 847 463
Email: office@cuisine-solutions.ro

Descoperă cum putem susține afacerea ta!

Așteptăm mesajul tău.

echipamente-profesionale
Echipamente 
Accesorii
Utilaje
Instalații
 pentru bucătării profesionale

CHEF SOLEDAD SRL-D cu sediul social în Apahida, str. Decebal, nr. 12, jud. Cluj  înregistrată la Oficiul Registrul Comerțului Cluj sub nr. J12 /4157 /2017, C.U.I. RO37842970 având contul nr. RO35BTRLRONCRT0401718901 deschis la BANCA TRANSILVANIA, reprezentată de Buda Gabriel-Vladuț, având funcția de administrator.

Cuisine Solutions este o companie dinamică, susținută de echipa de profesioniști, cu expertiză și spirit de inovație, oferind soluții unice, personalizate, ce țin pasul cu evoluția dinamică în echipamente progesionale pentru bucătăriile moderne.

Adresa

Calea dorobanților, 113

Cluj-Napoca

telefon

0742 847 463

e-mail

office@cuisine-solutions.ro

social media

Facebook

Cuisine Solutions

servicii

Echipamente profesionale de bucătărie

Alegeți dintr-o gamă variată de echipamente și utilaje pentru bucătărie caldă seriile 600, 700 și 900, ideale pentru bucătăria profesională, catering, restaurant, cantină, autoservire.

Profitați de cele mai mari reduceri, promoții și oferte speciale la mașini de gătit, grilluri, tigăi basculante, mese calde de cartofi, bain marie, aparate fiert paste, cuptoare bloc termic, mese bloc termic, dulapuri bloc termic, sisteme susținere linie centrală, aragaze podea, plite cu inducție, cuptoare cu microunde, fierbătoare orez, salamandre, sterilizatoare cuțite, etc.

• menţinerea unei legături strânse între clienţi, angajaţi şi furnizori

• focusarea pe nevoile clienţilor si dorinţele acestora pentru a putea veni cu soluţii inovatoare şi răspunsuri în timp util

• protejarea mediului oferind echipamente alternative cu consum redus de energie, scăderea noxelor emise de utilaje, organizarea unui program de preluare a echipamentelor uzate de la clienţi şi transferarea lor către centrele special de depozitare sau transformare

• acordam importanţă factorului uman, avem personal instruit si educat în spiritual lucrului bine făcut iar asta se transpune în satisfacţia şi mulţumirea clienţilor

Compania Cuisine Solutions oferă numai produse certificate calitativ conform standardelor CE pentru gama de mobilier comercial și acesorii pentru bucătării profesionale, precum și a standardelor ISO 9001 – sistemul de management al calității, sistemul de management integrat calitate-mediu ISO 14001 și șisteme de management al securității informației 27001.

La noi beneficiaţi de un pachet complet de servicii ce include consultanţă, sprijin pentru finanţare și mentenanţă.

De ce Cuisine Solutions?

Echipamente profesionale

Dotări complete de echipamente și accesorii frigorifice și de panificație dedicat sectorului horeca.

Experiență

De-a lungul timpului am colaborat cu toate tipurile de clienți ducând la bun sfârșit nenumărate proiecte cu grade de dificulate diferite.

Încredere

Ne bazăm pe seriozitate și transparență oferind pachete personalizate pentru fiecare client.