Skip to content

Echipamente profesionale

Cuisine Solutions este o companie dinamică, susținută de echipa de profesioniști, cu expertiză și spirit de inovație, oferind soluții unice, personalizate, ce țin pasul cu evoluția dinamică în echipamente progesionale pentru bucătăriile moderne.

Echipamente  
Accesorii
Ustensile
 Horeca
cuisine-solutions-despre-noi

De ce Cuisine Solutions oferă cele mai accesibile echipamente profesionale?

Încercăm să devenim în timp unul dintre principalii furnizori de soluții profesionale dedicate HORECA și Retail. Deținem toate resursele necesare pentru realizarea în condiții optime a proiectelor abordate.

Consultanță competentă, atitudinea flexibilă, proactivă sunt plus valori incluse în oferta Cuisine Solutions.

Soluții Complete Echipare

Datorită parteneriatelor cu producătorii externi, Cuisine Solutions prezintă o gamă extinsă de opțiuni de echipamente profesionale pentru orice proiect, indiferent de specificații sau complexitate, incluzând soluții și branduri recunoscute la nivel international.

cuisine-solutions-despre.
cuisine-solutions-despre-noi

Misiune și Viziune

Seriozitatea şi punctualitatea sunt doi piloni ai activităţii noastre, piloni care au la temelie respectul faţă de partenerii de afaceri, sinceritatea şi angajamentul faţă de ei.
 
Credem în…
… faptul că produsele HoReCa oferite pot să se supună standardelor de calitate în vigoare fără ca acest lucru să le facă inaccesibile din punct de vedere al preţului;
… faptul că relaţia cu partenerii noştri trebuie să se bazeze pe sinceritate, încredere şi respect reciproc, iar reuşitele lor sunt şi reuşitele noastre;
… faptul că trebuie să oferim partenerilor siguranţa garanţiei unei afaceri bune: îmbinarea ideală dintre standarde actuale de calitate şi preţuri cât mai mici.
Cariere
Alătură-te echipei noastre
Poziții

Ne-ar plăcea să ne vorbesți mai întâi despre tine, apoi să ne cunoaștem.

Resurse Umane

Telefon 0742. 847.463
E-Mail office@cuisine-solutions.ro

Servicii
Echipamente bucătărie profesionale

Alegeți dintr-o gamă variată de echipamente și utilaje pentru bucătărie caldă seriile 600, 700 și 900, ideale pentru bucătăria profesională, catering, restaurant, cantină, autoservire.

Profitați de cele mai mari reduceri, promoții și oferte speciale la mașini de gătit, grilluri, tigăi basculante, mese calde de cartofi, bain marie, aparate fiert paste, cuptoare bloc termic, mese bloc termic, dulapuri bloc termic, sisteme susținere linie centrală, aragaze podea, plite cu inducție, cuptoare cu microunde, fierbătoare orez, salamandre, sterilizatoare cuțite, etc.

• menţinerea unei legături strânse între clienţi, angajaţi şi furnizori

• focusarea pe nevoile clienţilor si dorinţele acestora pentru a putea veni cu soluţii inovatoare şi răspunsuri în timp util

• protejarea mediului oferind echipamente alternative cu consum redus de energie, scăderea noxelor emise de utilaje, organizarea unui program de preluare a echipamentelor uzate de la clienţi şi transferarea lor către centrele special de depozitare sau transformare

• acordam importanţă factorului uman, avem personal instruit si educat în spiritual lucrului bine făcut iar asta se transpune în satisfacţia şi mulţumirea clienţilor

Compania Cuisine Solutions oferă numai produse certificate calitativ conform standardelor CE pentru gama de mobilier comercial și acesorii pentru bucătării profesionale, precum și a standardelor ISO 9001 – sistemul de management al calității, sistemul de management integrat calitate-mediu ISO 14001 și șisteme de management al securității informației 27001.

La noi beneficiaţi de un pachet complet de servicii ce include consultanţă, sprijin pentru finanţare și mentenanţă.